25 листопада 2009 р.

Загадки для бізнесу

Певне багатьох цікавлять рішення бизнесових загадок та дилем. Справжніх та абстрактних писаних.  Для мене найбільшою загадкою це питання початку першого бізнесу. На нього намагається знайти відповідь Інститут Громадського лідерства освітньою програмою  "Перший бізнес". Насамперед підібіркою викладачів. Є інші пропозиції наприклад ще одна львівська програма - Lviv StartUp Club, яка насамперед пропагує пошук ідей, штурмування мізків та перевірку життєздатності. (Враження від учасника тут). Зовсім нічого не чути про тренінги та підтримку, які розпочалися при Львівській міській раді для обдарованої молоді . Нічого мені не відомо про  центр підтримки молодіжних організацій та ініціатив   . Пишіть, якщо Ви знаєте ще програми для ділових початківців. 

Ну а ми продовжуємо шукати відповіді на загадки :) 

Загадки

1. На складі є товару (наприклад, іграшки) на суму 130 тисяч гривень. Приходить клієнт. Дивиться на асортимент, цікавиться цінами, гуртовими цінами, кількістю товару. І замовляє все за цінами (негуртовими). Вам як власнику це доповідають працівники. Ви даєте згоду? 

2. Чолові та жінка йдуть плече до плеча, причому почали рух вони, односано торкнувши грунту правими ногами. За час, поки чоловік робить два кроки, жінка встигає зробити три. Скільки кроків зробить чоловік до моменту, коли вони обидва торкнуться грунту лівими ногами?

3. Равлик лізе на дерево (висота дерева 6 метрів). За світловий день він вилізає на 3 метри. Вночі спить - тому сповзає на 2 метри вниз. За скільки часу він досягне вершини дерева?

якщо цих загадок мало - шукайте тут.

Гарних вправ і чудових учасників на Ваших тренінгах!

0 відгуків: