9 листопада 2009 р.

Презентації на тренінгах. Фото та візуальний супровід

Ось такий фон для своєї презентації вибрав  Артем Зелений на Медіакемпі 2009, що відбувся минулих вихідних.  Сьогодні хочу з Вами обговорити ідеї, як прикрасити фон свого виступу. І звичайно ми виключимо дизайн, який застосовується у Power Point презентаціях - про них говоритимемо окремо.

Останнім часом мені вдало у пригоді стає безкоштовна програмка для тримання, перегляду та обробки фотографій - Picasa, яка має кілька чудових функцій.  Із однією з них хочу познайомити Вас - створення слайдшоу.

Ви можете створити повноекранну презентацію слайдів для будь-якої теки або альбому в Picasa. Для цього необхідно  .... лише клацнути кнопку "Відтворити"в меню теки або альбому. Для цього створюємо альбом з потрібних нам фото. І вибираємо стиль демонстрації : перехід  (ковзання, витирання, зникання, фокусування), тривалість(від однієї до 20 секунд), заголовки фото, тощо.

До Вашої презентації потрапить і відео, якщо воно є у відповідній теці. Можете використовувати "засувку" збільшувального скла, щоб збільшити зображення протягом демонстрації слайдів.  До слайдів можна додати .... музику - Picasa підтримує як WMA, так і файли MP3.  Цю презентацію Ви можете експортувати в відео файл - записати на інший носій та демонструвати на компутерах (програвачах), які не мусять мати Picasa.

Демонстрацію слайдів можете використати:

  • як презентацію Вашого портфоліо перед клієнтом
  • як презентацію результатів заходу, проекту, програми
  • як фон для перерви під час тренінгу
  • як вступ до тренінгу  (поки "важкі" учасники запізнюються)

Фото, які потрапили до демонстрації можуть створити і колаж, який стане чудовим плакатом чи підсумком року. І це також можна буде використати за допомогою Picasa або більш складної програми для створення мозаїк Andreamosaic, яку собі можете вільно стягнути з інернету.

Ну незабаром спробую опублікувати свої труди по цій технології, а Вас запрошую поділитися зі своїми зразками "фонів" власних тренінгів

Джерело: training_2_trainers

0 відгуків: